YUSUF DİNÇEL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bu içerik 16 Ocak 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Yusuf Dinçel (5)Yusuf

İlçemizin sevilen simalarından Yusuf Dinçel 62 yaşında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini kapadı. Cenazesi bugün Çakmak Camii’nde Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Seyitahmet Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kendisine Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYESİ

Toplam 2 Yorum Yapılmış.

1. Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah

2. ali eray birinci dedi ki:

Hepimizde hakkin var dayi bu kalabalik senden raziydi allah cc de senden razi olsun