YILLARDIR MÜDAHALE EDİLEMEYEN YER TEMİZLENDİ

Bu içerik 10 Mart 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_5793

Temizlenmeden önceki hali

TAS_5789

Temizlenmeden önceki hali

GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Cumhuriyet Mahallesi’nde yıllardır temizlenemeyen çöplerle dolu metruk ev ile arsası Belediyemiz ekipleri tarafından temizlendi. 25 kamyon çöpün çıktığı ev ve arsa içindeki çöp dolu tek katlı küçük binada yıkıldı. Yaklaşık dört saat süren çalışmalar sonunda çevreye koku yayan ve görüntü kirliliği yaratan arsa tamamen çöplerden temizlendi.

TAS_5850

Temizlik sonrası son hali

İŞ MAKİNELERİ İLE YAPILAN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAS_5809 TAS_5811 TAS_5812 TAS_5826 TAS_5836 TAS_5839 TAS_5806

Toplam 2 Yorum Yapılmış.

1. Aydın Somun dedi ki:

Oraya müdahale etmek Çin’e savaş açmaktan tehlikeliydi.Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.

2. yalnızkurt dedi ki:

güzel bir çalıma