YEREL YÖNETİMLER DERSİNİ BELEDİYEDE İŞLEDİLER

Bu içerik 21 Nisan 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_6439

TAS_6437

MODERN BİR BEŞİKDÜZÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU: “Geleceğin yarınları çocuklarımızın daha modern bir Beşikdüzü’nde yaşamaları için çalışıyoruz.”dedi.

BEŞİKDÜZÜ Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu öğrencileri yerel yönetimlerle ilgili derslerini Beşikdüzü Belediyesi’nde işledi.
Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu öğrencileri, Sosyal Bilimler dersinde yerel yönetimlerle alakalı işlenen ünite nedeniyle Beşikdüzü Belediyesini ziyaret ettiler. Başkanlık makamında ağırlanan minik öğrenciler Başkan Orhan Bıçakçıoğlu’ndan, yerel yönetimlerde belediye çalışmaları konusunda çeşitli bilgiler aldılar. Ardından istek ve önerilerde bulundular. Başkan Bıçakçıoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayata geçirilecek büyük projelerle ilçenin çehresini değiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TAS_6436

TAS_6435