YENİ FUTBOL SEZONUNA YETİŞTİRİLECEK / 27.03.2017

Bu içerik 27 Mart 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

İHALEYİ ALAN FİRMA İŞE BAŞLADI

İHALE BEDELİ: 1.400.000,00 TL.

İLÇEMİZ STADYUMUNUN SENTETİK ÇİM YÜZEYLİ SAHASININ YAPIMI İÇİN ÇALIŞMALARA START VERİLDİ.

PROFESYONEL FUTBOL OYNANACAK EBATLARA SAHİP OLACAK YENİ STADIN 6 AY İÇİNDE TAMAMLANARAK, YENİ FUTBOL SEZONUNA YETİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR.

YENİ STADIN ZEMİNİ DOLGU YAPILARAK, 50 CM. KADAR YÜKSELTİLECEK. 1000 SEYİRCİ KAPASİTELİ PORTATİF TRİBÜN ALTLARINDA 6 ADET SOYUNMA VE İDARİ ODALARI OLACAK.  IŞIKLANDIRMA VE İNTERNET Wİ-Fİ GİBİ BİRÇOK YENİLİĞİN OLACAĞI STADIN ÇEVRESİ DUVAR ÖRÜLEREK, TEL ÖRGÜ ÇEKİLECEK.

Toplam 1 Yorum Yapılmış.