VARDALLI’DA BETONLAMA DEVAM EDİYOR / 11 ARALIK 2015

Bu içerik 11 Aralık 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_4029

VARDALLI MAHALLESİ ANA YOLU İLE İSKENDERLİ ANAYOLU ARASINDA KALAN KUYU YANI KÜME EVLERİ BAĞLANTI YOLU BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

TAS_4030

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. Yıllardan beri kanayan bir yaranın tedavi edilmesine sevindik. Her şeyden önce yaşayanlara hizmet getirmede siyasi davranılmaması gerektiğinin bilinci ile Trabzon Anakent Belediye yetkililerine ve Beşikdüzü Belediye yetkililerine teşekkür ederiz.İnşallah anayolların dışındaki Beşikdüzü Belediyemizin uhtesinde olan tali yollarında yapıldığını görürüz.Sevgi dolu selamlarımla.