VALİ YAVUZ, GECE MESAİSİNDE ESNAFLARI GEZDİ / 26.09.2016

Bu içerik 26 Eylül 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

tas_1263

VALİ YAVUZ BEŞİKDÜZÜ’NDE

TRABZON VALİSİ YÜCEL YAVUZ, BU AKŞAM SAAT 19:30 SIRALARINDA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRMEK İÇİN İLÇEMİZE GELDİ.
BEŞİKDÜZÜ KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN  İLE BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU TARAFINDAN KARŞILANAN VALİ YAVUZ, İŞ YERLERİNİ TEMİZLEYEN ESNAFLARI GEZEREK, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.

tas_1266

tas_1272

KIZILAY’A TEŞEKKÜR

VALİ YAVUZ, SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI GÜNDEN BUYANA İLÇEDE ÖZELLİKLE HALKIN İÇME SUYUNU KARŞILAMASI YÖNÜNDE BÜYÜK ÇABA SARF EDEN BEŞİKDÜZÜ KIZILAY ŞUBE BAŞKANI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CAN’A TEŞEKKÜR ETTİ.

ŞUBE BAŞKANI CAN, İLK GÜNDEN BERİ ÇORBA, ÇAY VE POĞACA DAĞITIMI YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

tas_1267

tas_1268