VALİ ÖZ İFTAR ÇADIRINDA ORUÇ AÇTI

Bu içerik 20 Temmuz 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Beşikdüzü Belediyesi iftar çadırının Cumartesi Akşamki özel konuğu Trabzon Valisi sayın Abdil Celil Öz ve beraberindeki daire amirleriydi.

Her akşam yüzlerce kişinin oruç açtığı iftar çadırına Vali Abdil Celil Öz’ün yanı sıra; Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Belediye Başkan Vekili Cengiz Demir, Başkan Yardımcısı Mustafa Çanakçı, Cahit Erkut, Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahittin Kerim  İkibaş, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle muhtarları, Kızılay Beşikdüzü Şube Başkanı Mehmet Can, OSB müdürü Kudret Arslan ile diğer daire amirleri katıldı.

Davetliler iftar yemeğinin ardından Eski Hükümet Konağı karşısındaki parkta çay içerek, uzun süre sohbet ettiler. Sohbetin ardından Vali Öz ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.