VALİ ABDİL CELİL ÖZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bu içerik 6 Ağustos 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_0685

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İlçemizde incelemelerde bulundu.
Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakıoğlu ve ilgili daire amirleri tarafından karşılanan Vali Öz, Kaymakamlık makam odasında gerçekleştirilen toplantıda, ilçedeki kamu hizmetleri ve yapılmakta olan projeler hakkında brifing aldı.
Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’da Belediye olarak devam eden projeler ile planlanan yatırımlar hakkında Vali Öz’e bilgi verdi.
Vardallı Mahallesi Okullar Caddesi üzerinde inşaatı bitirilerek bu yıl eğitime başlayacak olan Atatürk Anaokulu ziyaretinin ardından Vali Öz ilçemizden ayrıldı.

TAS_0666 TAS_0668 TAS_0669 TAS_0670 TAS_0671 TAS_0672 TAS_0674 TAS_0676  TAS_0681 TAS_0683 TAS_0684