ULAŞTIRMA BAKAN YARDIMCISI BEŞİKDÜZÜ’NE GELDİ

Bu içerik 21 Ağustos 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun misafiri oldu.

TAS_3052,

BEŞİKDÜZÜ’NÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Dilektaşı Tatil Köyü Tesislerinde bir araya gelen heyette; Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Kıyı Yapıları ve Tersaneler Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, Ulaştırma 11.Bölge Müdürü Nurettin Aydın, Beşikdüzü Belediye Meclisi Başkan Vekili Cengiz Demir, Trabzon Liman Başkanı İhsan Gümrükçü, Vakfıkebir Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu’da hazır bulundu.

Yapılan görüşmede Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü’nün genel sorunlarını Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş’a iletti. Bakan Yardımcısı Yahya Baş ise, gerekli desteğin verileceğini söyledi.