TELEFERİK PROJESİNE ALMANYA’DA BÜYÜK İLGİ / 26.02.2016

Bu içerik 27 Şubat 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_5422

TURİZMCİLER TELEFERİK PROJESİNİ ALMANYA’DA İNCELEDİLER

26 ŞUBAT 2016 CUMA GÜNÜ ALMANYA’NIN DORTMUND ŞEHRİNDE DEVAM EDEN 10. TRABZON TANITIM GÜNLERİNDE ZİYARETÇİLERİN KATILIM SAYISI GİDEREK ARTIYOR.

BELEDİYE STANDIMIZDA GÖRSEL ÇALIŞMALARIMIZIN ANA TEMASI OLAN “BEŞİKDAĞ TELEFERİKLE BULUŞUYOR” RESMİ ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI OLURKEN, GÜN BOYU STANT İÇİNDE TELEVİZYONDA TELEFERİK ANİMASYON FİLMİ SÜREKLİ GÖSTERİMDE KALIYOR.

TRABZON DIŞINDA DİĞER ÜLKELERDEN GELEN TÜRK VE YABANCI ZİYARETÇİLERDE ANİMASYON FİLMİNİ İZLEYEREK, TELEFERİK HAKKINDA BİLGİ ALIYORLAR. BİLHASSA TURİZM SEKTÖRÜ İÇİNDE OLANLAR STANDIMIZDA UZUN SÜRE TELEFERİĞİ İNCELEYEREK İLÇEMİZ HAKKINDA BİLGİ ALIYOR.

3 DİLDE HAZIRLADIĞIMIZ KARTPOSTAL-GAZETE VE BENZERİ GÖRSELLERLE ALMANYA’DA TELEFERİĞİN TANITIMINI EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.

TAS_5424

BAŞKANIN YAZDIĞI YAZIYA DORTMUND’TA BASIN BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

TAS_5425 TAS_5426 TAS_5427 TAS_5428 almanya (2) almanya (3) almanya (4) almanya (6) almanya (8) almanya (9) almanya (10) TAS_5399 TAS_5413 TAS_5415 TAS_5416 TAS_5417 TAS_5418 TAS_5420