TELEFERİK PROJESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Bu içerik 5 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_2247

25 YILLIK RÜYAYDI

BEŞİKDÜZÜ’NDE YAPILMASI PLANLANAN BEŞİKDAĞ TURİZM ve DOĞA SPORLARI MERKEZİ KAPSAMINDA YAPILACAK 3100 METRE UZUNLUĞUNDAKİ TELEFERİK HATTI İÇİN BELEDİYE BİNASINDA İHALENİN İLK ADIMI GERÇEKLEŞTİ.

İTALYAN LEITNER AG/SPA, AVUSTURYA’LI DOPPELMAYR VE İSVİÇRE’Lİ BARTHOLET MASCINENBAU AG FİRMALARININ KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN OTURUMDA İHALE KOMİSYONUNCA FİRMALARIN YETERLİK DEĞERLENDİRMESİ YAPILARAK FİRMALARDAN FİYAT İÇERMEYEN İLK TEKLİFLERİNİN ALINMASIYLA OTURUM SONA ERDİ.

YETERLİK DEĞERLENDİRMESİ SONUCU YETERLİK ALAN FİRMALARLA, 13 KASIM 2015 TARİHİNDE TEKNİK GÖRÜŞMELER YAPILACAK.

TAS_2252

TAS_2258 TAS_2257

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. BU PARALARI NEREDEN BULUYOR BAŞKAN.. İSKENDERLİYE YOL YAPIYOR.. YÜKSEK OKULUN ORDA ŞANTİYE BİNASI VAR TAM KARŞISINDA KOÇA ALAN MEZBELELİKTİ.. GECENLERDE TEMİZLENİP DÜZELTİLDİ.. VALLAHİ SAYDIM 30 TANE KAMYON VE İŞ MAKİNESİ VARDI HEPSİDE YENİ