TEBRİKLER BEŞİKDÜZÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Bu içerik 8 Nisan 2020 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TEBRİKLER BEŞİKDÜZÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Korona salgınına karşı ilçemizin güzide okullarından BEŞİKDÜZÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, eğitime ara verilmesine rağmen BEMTAL personeli ve öğrencileri olarak okul atölyelerinde koruyucu siperlik üretimine başladı. 3D yazıcılarla, günde 300’e yakın maske üreten okulumuz, bölgemiz başta olmak üzere ihtiyacı olan herkese ücretsiz siperlik temin etmeye devam ediyor.

Okul personeli Belediye Başkanımız Sayın Ramis Uzun ‘u ziyaret ederek kendilerine 1 adet maske hediye etti. Başkanımız da kendilerine teşekkür etti ve Belediye olarak başarılarının devamını dileyerek her türlü destekte bulanacağını ifade etti.