DURAKLAR YENİ MEKANLARINA TAŞINDI / 25.12.2015

Bu içerik 25 Aralık 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_4321

İLÇE MERKEZİNDEKİ DOLMUŞ DURAKLARI YENİDEN DÜZENLENİYOR

ÇAKMAK CAMİİ ÖNÜNDE BULUNAN MERKEZ TAKSİ DURAĞI KARANFİL SOKAĞA TAŞINIRKEN, TAKAZLI TAKSİ DURAĞI İSE PAZARTESİ GÜNÜ ÇAKMAK CAMİİ ARKASINDAKİ HÜDA SOKAĞA TAŞINACAK.

TAS_4322

TAS_4323

TAS_4325

CUMHURİYET MAHALLESİ ŞEHİT ER KAHRAMAN DİLLİ PARKI ÖNÜNDEKİ; ZAGA-ANBARLI-AKSAKLI TAKSİ DURAĞI İLE ORGANİZE-DENİZLİ-SAYVANCIK-SEYİTAHMET TAKSİ DURAĞI YENİ KAPALI SPOR SALONU YANINDAKİ ALANA BUGÜN TAŞINDI.

TAS_4327

TAS_4328

Site Ayırıcı

ÇEVRE DÜZENLEMELER DEVAM EDİYOR

TAS_4329

PARKE TAŞ DÖŞENEN DURAKLARIN YENİ MEKAN ALANINDA KALDIRIMLARIN PARKE TAŞ DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

TAS_4330