SÜLEYMAN SOYLU GEMİDE MUHTARLARLA SOHBET ETTİ

Bu içerik 1 Haziran 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

MAHALELERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu’nun katılımıyla birlikte ilçemiz muhtarlarıyla bir araya geldi.
Soylu’yu ilçeye gelişinde İlçemiz Kaymakamı Süleyman Polat, Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu, Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Belediye Meclisi Başkan Vekili Cengiz Demir, Başkan Yardımcıları Mustafa Çanakçı, Cahit Erkut, Meclis üyeleri Olgun Ayar, Fazlı Algan, Orhan Al ile AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci karşıladı. Mahalle sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı Mavi Karadeniz Gemisinde gerçekleştirildi.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Toplantıda ilk olarak söz alan Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili 1.Sıra Adayı Süleyman Soylu, sizlerle hem tanışma hem de projeleri hakkında bilgilendirmenin yanı sıra sizin talep ve isteklerinizle ilgili bir sohbet toplantısı yapmak istedik.”dedi.
Muhtarlardan mahallelerinin sorunları dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, gelen talep ve istekleri tek tek not alarak çözüm için ne gerekiyorsa yapılacağını önemle vurguladı.

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ YAYINA HAZIRLANIYOR

TAS_9247 TAS_9248 TAS_9249 TAS_9250 TAS_9251 TAS_9252 TAS_9253  TAS_9259 TAS_9260 TAS_9261 TAS_9262 TAS_9264 TAS_9265 TAS_9266 TAS_9269 TAS_9270 TAS_9273 TAS_9276 TAS_9280 TAS_9281 TAS_9284 TAS_9285