1 MİLYON LİRA ALIŞVERİŞ YAPMA KARARI ALINDI / 17.10.2016

Bu içerik 17 Ekim 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

ss

1 MİLYON LİRA ALIŞVERİŞ YAPMA KARARI ALINDI

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU TARAFINDAN BELEDİYEMİZE 2 MİLYON LİRA ACİL YARDIM ÖDENEĞİ GÖNDERİLMİŞ OLUP, BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE MECLİSİ BUNUN BİR MİLYON LİRASINI SELDEN ZARAR GÖREN ESNAFLARDAN BİR MİLYON LİRA ALIŞVERİŞ YAPMA KARARI ALDI.

BELEDİYEMİZCE YAPILAN ALIŞVERİŞTE ALINAN EMTİA AYNİ YARDIM OLARAK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK.

tas_1651

tas_1652

tas_1654

Toplam 1 Yorum Yapılmış.