SİZİN İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Bu içerik 19 Mart 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

AK Parti toplantı (1)

AK Parti toplantı (3)

BAŞKAN ORHAN BIÇAKÇIOĞLU’NUN KONUŞMASI (VİDEO GÖRÜNTÜ)

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Mart Ayı Danışma Meclisi toplantısında konuşan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, kendisine destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çevre ve Şehircilik eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ya, Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir’ e de teşekkür etti.

SİZLERE SÖZ VERİYORUM
Başkan Bıçakçıoğlu: “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Allah nasip etti, Beşikdüzü Belediye Başkanı seçildim.  O zaman da söylemiştim. Ben sizlere hiçbir şey vaat etmiyorum. Benim bir hayalim var. O’da bu Beşikdüzü il gibi olacak. Sizlere hiçbir şey vaat etmiyorum. Sizlere bir tek şey vaat ediyorum; sadece sizin için çalışacağım. Sizlerin huzurunda bir kez daha söz veriyorum. Bu Beşikdüzü için var gücümle çalışacağım. Beşikdüzü’nde yaşayanlar bu Beşikdüzü’nün sahibi olmak zorundalar. Ben bunu böyle istiyorum.” dedi.