SELİN ARDINDAN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR / 01.10.2016

Bu içerik 1 Ekim 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

tas_1595

21 EYLÜL 2016 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAŞADIĞIMIZ SEL FELAKETİNİN ARDINDAN İLÇEDE HAYAT NORMALE DÖNDÜ. BODRUM KATLARDA DOLAN SEL SULARI VE BALÇIK ÇAMURLAR BİR TARAFTAN KOLLEKTÖR TEMİZLEME ARAÇLARIYLA TEMİZLENİRKEN BİR TARAFTAN DA BASINÇLI SU İLE ŞEHİR MERKEZİ YIKANIYOR.
BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI SÜREKLİ İLAÇLAMA YAPILIRKEN 02 EKİM PAZAR GÜNÜ İLÇEMİZİN TAMAMINDA İLAÇLAMA YAPILACAK.
DEVAM EDEN DİĞER ÇALIŞMALARDA İSE, HASAR GÖREN YAYA KALDIRIMLARI İLE YOLLARDA PARKE TAŞ DÖŞEME VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR. ŞEHİT ER KAHRAMAN DİLLİ PARKI’NDA İSE AĞAÇLAR BUDANDI.

tas_1596

tas_1599