SEL VE SU BASKINI RİSKİNİ ORTADAN KALDIRACAK

Bu içerik 4 Kasım 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_2930

AŞIRI YAĞIŞLARDA TAŞARAK, FATİH MAHALLESİ’Nİ SEL SULARI ALTINDA BIRAKAN NEFSİŞARLI DERESİ’NİN MEVCUT DERE YATAĞI GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU YERİNDE DENETLİYOR

ŞEHİT ÖĞRETMEN GÜRHAN YARDIM İLKÖĞRETİM OKULU ARKASINDAN AKARAK, OKUL BAHÇESİ KENARINDAN DAR VE KAPALI BÜZLERLE GEÇEN NEFSİŞARLI DERESİ BUGÜNE KADAR YAĞAN AŞIRI YAĞIŞLARDA İLÇE MERKEZİNİ SEL RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA BIRAKIYORDU.

HAZIRLANAN PROJE KAPSAMINDA BAŞLATILAN ÇALIŞMALARLA DERE İÇİ GENİŞLETİLEREK BETON KANAL YAPILIYOR. BÖYLECE SEL RİSKİNİ ORTADAN KALDIRACAK PROJEDE, SUYUN DAHA HIZLI DENİZE ULAŞMASI SAĞLANACAK.

DEVAM EDEN ÇALIŞMALARDA BETON KANAL ÇEVRESİ DOLGU MALZEMESİYLE DOLDURULUYOR.

TAS_2924 TAS_2925 TAS_2927 TAS_2928 TAS_2929