SEL MAĞDURU VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN

Bu içerik 21 Ekim 2019 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

20 Ekim Akşam Saatlerinde Bölgemizde Başlayan Şiddetli Sağanak Yağış Dolayısıyla Beşikdüzü  Ardıçatak, Çakırlı, Yenicami ve Dolanlı Mahallemizde Sel Felaketi Yaşanmıştır. Bu Sel Felaketinde Can Kaybımızın Olmaması Sevindirici ve En Büyük Teselli Kaynağımızdır.

Tüm Halkımıza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz. Sel Felaketine Uğrayan Mahallelerimizde ,Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner ÖZTÜRK, Beşikdüzü Belediyesi,Trabzon Büyük Şehir Belediyesi ve Afat Müdürlüğünün Çalışmaları Yoğun Bir Şekilde Sürdürmekteyiz.