ŞEHİTLİK HATIRA ORMANI KURULDU / 21.03.2016

Bu içerik 21 Mart 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_5810

HOCALI KATLİAMINDA KATLEDİLEN SOYDAŞLARIMIZ VE ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA ŞEHİTLİK HATIRA ORMANI KURULDU

BEŞİKDÜZÜ İLE VAKFIKEBİR ARASINDAKİ ALANDA ESKİ VE YENİ SAHİL YOLU YEŞİL ALANINDA HAZIRLANAN ŞEHİTLİK HATIRA ORMANI’NA,  TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU, TRABZON MİLLETVEKİLİ AYŞE SULA KÖSEOĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ, BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET BALTA, ÇARŞIBAŞI BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN YILMAZ, AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI BAHAR AYVAZOĞLU VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞIN KATILIMI İLE HOCALI’DA,  ERMENİLER TARAFINDAN KATLEDİLEN 613 SİVİL SOYDAŞIMIZI TEMSİLEN 613 FİDAN DİKİLDİ.

TAS_5797 TAS_5805 TAS_5806DSC_9367