POYRAZ GENÇLİK SPORCULARI ÇILDIR’DA / 1 TEMMUZ 2017

Bu içerik 1 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NİN HİMAYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN BEŞİKDÜZÜ POYRAZ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNÜN SPORCULARI KARS-ARDAHAN SINIRINDAKİ ÇILDIR GÖLÜ’NDEKİ ETKİNLİKLERE KATILDI.

ÜLKE GENELİNDEKİ KIYI ŞEHİRLERİNDE KUTLANAN DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NIN SONUNCUSUNUN DÜZENLENDİĞİ KARS-ARDAHAN SINIRINDAKİ ÇILDIR GÖLÜ’NDEKİ ETKİNLİKLERİNDE GÖL ÜZERİNDE İLK KEZ GERÇEKLEŞEN YELKEN VE KANO YARIŞLARINA KATILAN KULÜBÜMÜZ İLÇEMİZİ GURURLA TEMSİL ETTİLER.

TEKNE TESLİM TÖRENİ, İSKELE AÇILIŞI VE GÖL ÜZERİNDE İLK KEZ GERÇEKLEŞEN YELKEN VE KANO YARIŞLARINA KATILAN TÖRENE KATILAN ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN İSE, TÜRKİYE’NİN BU KONUDAKİ GELDİĞİ NOKTANIN GURUR VERİCİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.