POLİS TEŞKİLATININ 170.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Bu içerik 10 Nisan 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Polis Günü 2015 (1) (Custom)

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Türk Polis Teşkilatının 170.Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda emniyet mensuplarının gününü kutladı.

Sabah saat 10:00’da Doğu Gözaçan Kültür Parkı’ndaki Atatürk Anıtına Emniyet Müdürlüğü çelengi koyularak başlayan programa; İlçe Kaymakamı Süleyman Polat, Garnizon Komutanı Necmettin Erdoğan, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Emniyet Müdürü Zekariya Baran, Belediye Başkan Yardımcısı Cahit Erkut, daire amirleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Emniyet Müdürü Zekariya Baran’ın günün anlam ve önemiyle ilgili programda yaptığı konuşmasının ardından Emniyet Müdürlüğü binasında tebrikler kabul edildi.

Polis Günü 2015 (3) (Custom)

Polis Günü 2015 x

Polis Günü 2015 (4) (Custom) Polis Günü 2015 (5) (Custom)

Polis Günü 2015 (7) (Custom)