OTOBÜS ÖĞRENCİLERİMİZİN VE HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Bu içerik 16 Kasım 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_3229

GÜNDE ÜÇ SEFER / ÜCRETSİZ

HAFTANIN BEŞ MESAİ GÜNÜNDE FATİH CAMİİ İLE BEŞİKDÜZÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ARASINDA KALAN, ÖNCEKİ ADI İLE ESKİ SAMSUN CADDESİ OLARAK BİLİNEN OSMAN DİLEK CADDESİ,
AHMET YARDIM CADDESİ, HACI OSMAN YÜCESAN CADDESİ, ATATÜRK BULVARI GÜZERGÂHI
KULLANILARAK, SABAH-ÖĞLE-AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDE ÜÇ SEFER ÜCRETSİZ HALKIMIZIN
VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULAN BELEDİYEMİZE AİT KÖRÜKLÜ OTOBÜS ARACIMIZ SEFERLERİNE DEVAM EDİYOR

Untitled-1SDSDDS

VİDEO GÖRÜNTÜ

TAS_3230

TAS_3231

TAS_3232

TAS_3233

TAS_3235

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. mustafa kıran dedi ki:

başkanım,misafir bir beşikdüzü lü olarak başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyorum,otobüsünüz ile şehir içi seferlere gerek olmadığını düşünüyorum.Nedenine gelince güzergahınızın kısa mesafeli olması.Bu güzel otobüs ile Beşikdüzü-Trabzon arası sefer uygulayabilirseniz çok daha iyi bir hizmet olacağı kanısındayım.Hem otobüsü şehir içinde yıpratmamış olursunuz hem de vatandaşa gerçek bir hizmet olur kanısındayım.Başarılarınız devamını dilerim saygılarımla.