ÖNCELİKLİ ACİL İŞLERİ YAPACAĞIZ / 16.03.2017

Bu içerik 16 Mart 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDEREK, MUHTARLARLA BULUŞTU.

BERABERİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN TÜRKER İLE TİSKİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI NURETTİN TANDOĞAN İLE BELEDİYE KONFERANS SALAONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEYEN BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU, ÖNCELİKLİ YAPILMASI GEREKEN ACİL SORUNLARIN GİDERİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARIN YAPILACAĞINI BELİRTTİ.

KENDİSİNE MÜTEŞEKKİRİZ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU, 21 EYLÜL 2016 TARİHİNDE YAŞADIĞIMIZ SEL FELAKETİNDE İLÇEMİZİN AYAĞA KALKMASINDA EN ETKİLİ KİŞİ OLMUŞTUR. BU MANADA GÖSTERDİĞİ İLGİ VE ALAKASINDAN DOLAYI KENDİSİNE MÜTEŞEKKİRİZ.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun konuşmaları yayına hazırlanıyor…