ÖĞRENCİLER BAŞKAN İLE DERS İŞLEDİ / 21.04.2017

Bu içerik 21 Nisan 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

ŞEHİT ÖĞRETMEN GÜRHAN YARDIM YARDIM İLKOKULU’NUN 4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ ORHAN YAZICI İLE BİRLİKTE BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

YEREL YÖNETİMLERİN ÇALIŞMA ŞEKLİNİ YERİNCE İNCELEMEK VE BİLGİ ALMAK İÇİN ÖNCE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ BAKİ SOMUNCUOĞLU İLE BİRLİKTE TÜM BİRİMLER GEZİLEREK, ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİRİLDİ.

ARDINDAN, BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLER, BELEDİYE İLE İLGİLİ MERAK ETTİKLERİ SORULARI BAŞKANA İLETTİLER. SORULARI CEVAPLAYAN BAŞKAN, MAKAMINDA ADETA BİR SINIF HAVASINDA ÖĞRENCİLERLE DERS İŞLEDİ.

BİR ÖĞRENCİNİN “KALDIRIM İŞGALLERİ” KONUSUNDA YÖNELTTİĞİ SORUYA BAŞKAN; DAHA ÖNCE BU KONUDA YAPTIĞIMIZ UYGULAMADA ESNAFLARA DAĞITTIĞIMIZ BROŞÜRDEN VERDİ VE HERKESİN DUYARLI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.