MUKADDES YÜKÜMÜZ / 26 OCAK 2019

Bu içerik 26 Ocak 2019 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU PAZAR YERİ ŞANTİYESİNDEKİ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP ETTİ.

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU KÜÇÜK SANAYİDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU ERDOĞAN BULVARINDAKİ TAŞ DUVAR ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ.

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU OĞUZ MAHALLESİ ARAPLI SOKAKTA YOL BETONLAMA ÇALIŞMASINI YAKINDAN TAKİP ETTİ.

BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU OĞUZ MAHALLESİ EYNESİL YOLU ARASINDA YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.