MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUYOR / 19 KASIM 2015

Bu içerik 19 Kasım 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

MOBESE (1)

GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ
– İLÇEMİZDE ASAYİŞ VE TRAFİK GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İLE GENEL GÜVENLİĞE YÖNELİK TEHDİTLERİ BERTARAF ETMEK VE DENETİM GÖREVİNİ DAHA ETKİN GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUYOR. ALT YAPI ÇALIŞMALARININ BİTİRİLMESİNİN ARDINDAN BUGÜN KAMERA DİREKLERİ YERLERİNE DİKİLDİ.
9 AYRI NOKTAYA KURULACAK
– ŞALPAZARI YOL KAVŞAĞINDAN MESLEK YÜKSEK OKULU KAVŞAĞINA KADAR HİÇBİR KÖR NOKTA KALMAYACAK ŞEKİLDE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 9 AYRI NOKTAYA PLANLAMA YAPILMIŞTI. İLÇE ANA ARTER OLARAK ÜÇE BÖLÜNEREK KAMERALAR BİRBİRLERİNİ GÖRECEK ŞEKİLDE İLÇENİN TAMAMINI KONTROL ALTINA ALACAK. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA İSE ANA KONTROL MERKEZİ OLUŞTURULDU. KURULAN SİSTEMİN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ KAMERALARDAN OLUŞTUĞU, KAMERALARIN GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ OLDUĞU BELİRTİLDİ.

MOBESE (2)