MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUYOR

Bu içerik 8 Eylül 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

mobese

GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ
– İlçemizde Asayiş ve Trafik güvenliğinin sağlanması ile genel güvenliğe yönelik tehditleri bertaraf etmek ve denetim görevini daha etkin gerçekleştirmek üzere MOBESE kamera sistemi kuruluyor.
   9 AYRI NOKTAYA KURULACAK
– Şalpazarı yol kavşağından Meslek Yüksek Okulu kavşağına kadar hiçbir kör nokta kalmayacak şekilde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 9 ayrı noktaya planlama yapıldı. İlçe ana arter olarak üçe bölünerek kameralar birbirlerini görecek şekilde ilçenin tamamını kontrol altına alacak. Emniyet Müdürlüğü binasında ise ana kontrol merkezi oluşturulacak.  Kurulan sistemin yüksek çözünürlüklü kameralardan oluştuğu, kameraların gece görüşlü ve plaka okumaya elverişli olduğu belirtildi.
Alt yapı ve diğer tüm çalışmalara start verildi.

TAS_1453

TAS_1482 TAS_1483