MİLLİ EĞİTİM’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ / 16 Mart 2018

Bu içerik 16 Mart 2018 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TEŞEKKÜR PLAKETİ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MÜCAHİTTİN KERİM İKİBAŞ, OKULLARIMIZIN İL DIŞINDA KATILDIKLARI SPOR, FOLKLOR VE BENZERİ DİĞER BİRÇOK SOSYAL FAALİYETLERİNE KATKILARINDAN DOLAYI BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNDU.

BIÇAKÇIOĞLU: “HER ZAMAN YANINIZDAYIM”
BERABERİNDE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ YÜCEL ŞAHİNBAŞ VE MERKEZ ORTAOKULU MÜDÜRÜ YÜCEL OKTAY İLE BİRLİKTE BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU’NU ZİYARET EDEN MÜDÜR MÜCAHİTTİN KERİM İKİBAŞ’A TEŞEKKÜR EDEN BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU, HER ZAMAN OKULLARIN HER TÜRLÜ SORUNLARININ GİDERİLMESİ YANI SIRA ÖĞRENCİLERİ SOSYAL YÖNDEN BELEDİYE OLARAK DESTEKLEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ.