MİKSERİN ÇIKAMADIĞI YERDE KEPÇE İLE BETONLAMA

Bu içerik 19 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Takazlı (2) Takazlı (3)

BAYIRKÖY MAHALLESİ İLE TAKAZLI MAHALLESİ BİRLEŞİMİNDE BAŞLATILAN BETONLAMA ÇALIŞMALARINDA MİKSER ARAÇLARI ZORLANARAK ÇIKAMAYINCA YOL GÜZERGAHINA BELEDİYEMİZ  İŞ MAKİNELERİNİN DESTEĞİYLE BETON HARCI SERİLİYOR.

BİLİNDİĞİ ÜZERE;
BAYIRKÖY MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN DOĞUŞTAN ENGELLİ AYŞE TOSUN (72) İLE RAFET TOSUN’UN (75) EVLERİNE GİDEN 500 METRELİK YOLUN BETONLANMASININ ARDINDAN AYNI NOKTADAN DEVAM EDİLEREK, TAKAZLI MAHALLESİ ANAYOLUNA KADAR OLAN YOLUN KALAN KISMIDA BETONLANIYOR. TOPLAMDA 2,5 KİLOMETRELİK YOL BETONLANMIŞ OLACAK.

Takazlı (4) Takazlı (6) Takazlı (7)

Takazlı (8)

AYŞE TOSUN İLE RAFET TOSUN’UN EVLERİNE GİDEN 500 METRELİK YOL GEÇEN HAFTA İÇİNDE BETONLANMIŞTI

Takazlı (9)