MAVİ KARADENİZ GEMİSİNE İLGİ BÜYÜK

Bu içerik 23 Haziran 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_0015

TAS_9975

GEMİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından Beşikdüzü’ne hediye edilen Mavi Karadeniz Gemisi Beşikdüzü’nde cazibe merkezi haline geldi.
Bestt Otel karşısındaki rıhtıma demirleyen geminin ilçemize gelmesinden buyana her yaş kesiminden büyük ilgi görüyor. Ücretsiz çay ve pasta ikramının yapıldığı gemi, Ramazan ayı dolayısıyla özellikle iftar sonrası halkın uğrak yeri oldu. Ailece, genci yaşlısı herkes gemide bir çay keyfi yapmanın yanı sıra canlı müzik eşliğinde eğlenme fırsatı buluyor. Kemençe başta olmak üzere farklı müzik dallarından gelen gruplar çaldıkları enstrümanlarıyla gemiye gelenlere müzik ziyafeti sunuyor.

TAS_0016 TAS_0017 TAS_0018 TAS_0019 TAS_0020 TAS_0021 TAS_9133 TAS_0014