BAŞKAN KARADENİZ TURİZM ÇALIŞTAYINDA / 07.02.2016

Bu içerik 7 Şubat 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

x (1)

BAŞKAN, TRABZON’DA YAPILAN KARADENİZ BÖLGESİ KÜLTÜR VE TURİZM ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

TRABZON NOV OTEL’DE GERÇEKEŞEN ÇALIŞTAYA ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MAHİR ÜNAL, MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL, GENÇLİK VE SPOR BAKANI ÇAĞATAY KILIÇ, TRABZON MİLLETVEKİLLERİ DR.ADNAN GÜNNAR, MUHAMMET BALTA, AV.SALİH CORA, AV. AYŞE SULA KÖSEĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU, RİZE MİLLETVEKİLLERİ HASAN KARAL, HİKMET AYAR, OSMAN AŞKIN BAK, TRABZON VALİSİ ABDİL CELİL ÖZ, GÜMÜŞHANE VALİSİ YÜCEL YAVUZ, GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN, BAYBURT VALİSİ YUSUF ODABAŞ, BAYBURT BELEDİYE BAŞKANI METE MEMİŞ, GİRESUN VALİSİ HASAN KARAHAN, GİRESUN BELEDİYE BAŞKANI KERİM AKSU, ORDU VALİSİ İRFAN BALKANLIOĞLU, ORDU BELEDİYE BAŞKANI ENVER YILMAZ, SAMSUN VALİSİ KAZİM PAŞA, SAMSUN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ, SİNOP BELEDİYE BAŞKANI HAMZA İNCE , SİNOP VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGÖR, ARTVİN VALİSİ NECMETTİN KALKAN, ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI HÜSREV SALMANER İLE DİĞER İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI VE PARTİ BAŞKANLARI KATILDI.

x (2)