KÜLTÜR MERKEZİ MART AYINDA AÇILIYOR / 11.01.2016

Bu içerik 11 Ocak 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_4739

TAS_4740

MART AYINDA AÇILIYOR

“ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ” İNŞAATININ DIŞ KAPLAMA ÇALIŞMALARI BİTİRİLEREK, İÇ MEKANLARIN TAVAN KAPLAMA VE ALÇI İŞLERİNE BAŞLANILDI.

DÜĞÜN, NİKAH, KONGRE, TANITIM TOPLANTILARI İLE İÇİNDE HER TÜRLÜ SOSYAL AKTİVİTENİN YAPILACAĞI ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ’NİN SALON KISMINDA YER DÖŞEMELERİNE BAŞLANILACAK.

HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ARA VERİLEN OTOPARK ÇALIŞMALARI İLE ÇEVRE DÜZENLEMELERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK. ÇALIŞMALARIN HIZLA SÜRDÜĞÜ KÜLTÜR MERKEZİ’NİN MART 2016 TARİHİNDE HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILMASI HEDEFLENİYOR.

TAS_4741

TAS_4742