KAYMAKAM MECLİS TOPLANTISINDA / 03.02.2016

Bu içerik 3 Şubat 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_5137

İLÇE KAYMAKAMIMIZ CEVDET ERTÜRKMEN BELEDİYE MECLİSİ’NİN ŞUBAT AYI TOPLANTISINA KATILARAK BİLGİ ALDI

BEŞİKDÜZÜ’NÜN GELİŞME POTANSİYELİ OLDUĞUNU YAPILACAK YATIRIMLARIN ÖNÜNÜN AÇILMASI KONUSUNDA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAĞINI İFADE EDEN SAYIN ERTÜRKMEN, BELEDİYE MECLİSİ’NİN UYUM İÇİNDE ÇALIŞMASINDAN MEMNUN OLDUĞUNU İFADE ETTİ.

BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU’DA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, TRABZON VALİSİ SAYIN ABDİL CELİL ÖZ BEYİN TAŞIDIĞI MÜTEŞEBBİS RUHUN AYNISINI İLÇE KAYMAKAMINDA DA GÖRDÜĞÜNÜ, İLÇEMİZİN TURİZM VE HİZMET SEKTÖRÜNDE GELİŞMESİ GEREKTİĞİNİ, YAPILACAK YATIRIMLARLA NÜFUS ARTIŞI VE EKONOMİK CANLILIĞIN MEYDANA GELECEĞİNİ BELİRTEREK, YAPILACAK OLAN TELEFERİK İLE BEŞİKDÜZÜ’NÜN CAZİBE MERKEZİ OLACAĞINI TRABZON’UN DOĞU-BATI EKSENİNDE GELİŞİMİNİN SAĞLANARAK, MERKEZDEKİ YIĞILMANIN ÖNLENMESİ GEREKTİĞİNİN ALTINI ÇİZDİ. BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU, TRABZON’UN EN ÖNCELİKLİ MESELESİNİN SEÇİLMİŞLER OLARAK DOĞALGAZIN ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ’NE GELMESİNİN SAĞLANARAK, İŞSİZLİĞİN ÖNLENMESİ GEREKTİĞİNİ İFADE EDEREK, METRONUN VE RAYLI SİSTEMİN KONUŞULMASI GEREKTİĞİNİN ALTINI ÇİZDİ.

TAS_5140

TAS_5141