KAYMAKAM AKTAŞ VEDA ETTİ
Denizli Vali Yardımcılığı görevine atanan Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş için Belediyemiz tarafından veda yemeği düzenlendi.
Mavi Kıyı tesislerinde Belediyemiz tarafından verilen veda yemeğine; Kaymakam Alaattin Aktaş, Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu, Belediye Meclisi Başkan vekili Cengiz Demir Jandarma Komutanı Necmettin Erdoğan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yakup Köse, Müftü Ömer Tütüncü, AK Parti İlçe Başkam Harun Demirci, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve davetliler katıldılar.
BU MAKAMLARDA AST OLAN HİZMETTİR
Yemek sonrası konuşan Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, “Kaymakamımızı vali olarak uğurluyoruz. Kendisi ilçemizde 3 yıl görev yaptı. Ben kendisiyle 5 ay çalıştım. Kendisinden razıyım. Biz Beşikdüzü’nün sahip ve sakinleriyiz. Her gelen kaymakamı karşılayacağız ve bu şekilde uğurlayacağız. Makamlar gelip geçicidir. Bu makamlarda ast olan halka hizmet etmektir. Bir hoş seda bırakabiliyorsak geride, ne mutlu o makamları işgal edenlere. Anne babasına yakın bir yere gidiyor. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum. Sizler adına kendisine başarılar temenni ediyorum.” dedi. Başkan Bıçakçıoğlu, konuşmasının ardından hizmetlerinden dolayı Belediye ve Organize Sanayi adına kendisine ayrı ayrı plaket sundu.
MESLEKTAŞLARIMA BEŞİKDÜZÜ’NÜ ÖNERİYORUM
Plaket sunumunun ardından veda konuşması yapan Kaymakam Alaattin Aktaş, “Bu akşam burada sizinle birlikte olmak hayatımın en özel, en güzel günlerinden bir tanesidir. Bizim meslek ilginç bir meslektir. Bu mesleği icra etmek öyle sanıldığı kadar kolay değildir. Vazifemizi hakkı ile ifa etme azmi ve kararlılığı içerisinde olduğumu bilmenizi isterim. Bu meslekte Karadeniz’i görmeseydim benim meslek hayatım yarım kalacakmış. Kendimi bu manada şanslı addediyorum. Meslektaşlarıma da Karadeniz’e gelmelerini tavsiye ediyorum. Özellikle Trabzon’a gelmelerini istiyorum. Kıdemi arkada olanlara da Beşikdüzü kaymakamlığını öneriyorum. Beşikdüzü halkıyla birlikte çalışmaktan mesudum, bahtiyarım. Ondan dolayı da sizlerin vasıtasıyla buraya gelen gelemeyen herkese saygılarımı, sevgilerimi, teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Bu içeriği paylaşabilirsiniz
