KARAYOLLARI BAKIMEVİ SATIN ALINDI / 20 TEMMUZ 2017

Bu içerik 20 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BEŞİKDÜZÜ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILDI

SAHİLDE BULUNAN KARAYOLLARI BAKIMEVİ ARAZİSİ 2.390,35 M / 3.692.830,41 TL.YE SATIN ALINDI.
SATIN ALINAN YERDE İLÇEMİZE SOSYAL AMAÇLI HİZMET EDECEK TESİSLER YAPILACAKTIR.

SOYLU’NUN BEŞİKDÜZÜ HALKINA HEDİYESİDİR

BAŞBAKANIMIZ SAYIN BİNALİ YILDIRIM’DAN ULAŞTIRMA BAKANI İKEN, İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU’NUN RİCASI ÜZERİNE KARAYOLLARINA AİT ARAZİNİN BELEDİYEYE DEVRİNİN YAPILMASI SÖZÜ ALINMIŞTI. BÜROKRATİK İŞLEMLERİN TAKİBİ SONUÇLANARAK, 20 TEMMUZ 2017 TARİHİ İTİBARİYLE SÖZ KONUSU ARAZİ BEŞİKDÜZÜ’NE KAZANDIRILDI.

BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU, “BU SAYIN SOYLU’NUN BEŞİKDÜZÜ HALKINA HEDİYESİDİR” DİYEREK, TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARINI İLÇE HALKI OLARAK DİLE GETİRDİ.

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. Osman uludüz dedi ki:

Başkan a selam sağlık ve başarı diliyorum. Partisi hiç önemli değil. Kızılağaç alt yolu da Kefli Zemberek Vardallı dan aşağı Beşikdüzü ne birleştirirse (Beton -Asfalt şeklinde) Her seçim onunlayız. Pilot bölge ilan etse yakışır. O bölgeden ne önemli adamlar çıktı hatırlasın.