KAMUOYUNA DUYURU

Bu içerik 8 Şubat 2020 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

KAMUOYUNA DUYURU

METEOROLOJİK DEĞERLENDİRMELERE GÖRE İLİMİZDEKİ KAR YAĞIŞI BU GECE YARISINA KADAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK OLUP GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNDEN İTİBAREN DON OLAYININ GÖRÜLMESİ BEKLENMEKTEDİR. VATANDAŞLARIMIZIN BU GECE VE YARIN ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAMASI, GEREKLİ DURUMLARDA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI TERCİH ETMESİ, ÖZEL ARAÇLA TRAFİĞE ÇIKILMASININ ZORUNLU OLDUĞU HALLERDE MUTLAKA KAR LASTİKLİ ARAÇLARLA TRAFİĞE ÇIKMALARI ARAÇLARDA ZİNCİR VE ÇEKME HALATININ BULUNMASI CAN VE MAL GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÖNEM TAŞIMAKTADIR.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
TRABZON VALİLİĞİ