İŞ MAKİNE ve ARAÇLARIN HİZMETE ALINMASI TÖRENİ

Bu içerik 30 Nisan 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_6873

VİDEO GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TAS_6902 TAS_6873

Belediyemizce alınan iş makineleri ve araçlar için Hükümet Konağı arkasındaki meydanda tören düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu: “30 Mart 2014’den bugüne kadar, Beşikdüzü Belediyesi’ne yirminin üzerinde araç ve makine kazandırdık. Bu araç ve makinelerin değer 5 milyon TL’dir. Biz, bu Beşikdüzü’nün kimsesizliğine son verdik. 30 Mart’tan sonra Beşikdüzü’nün Cumhurbaşkanı, Başbakan’ı, Bakanları milletvekilleri var. Ankara’ya her gittiğimiz de kapılar ardına kadar açık. Beşikdüzülüler, Beşikdüzü Belediyesi’ni hükümetle buluşturdu. Bu ilçeyi Ankara ile buluşturdu. Beşikdüzü il gibi olacak demişsek, akıllı olmak zorundayız.”dedi.

TAS_6883

TAS_6885