İLÇENİN ÇOCUKLARI DURUMA EL KOYDU

Bu içerik 30 Aralık 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.
Halkımızın çöp atma saatlerine uymaları, esnafların ise kaldırım işgallerine son vermeleri yönünde belediyemizin yaptığı uyarılara ilçemizdeki çocuklarda destek verdi.  29 Aralık 2014 gecesi ilçemizdeki Billboardlara asılan afişlerde çocukların her iki konuya dikkat çekmeleri yerel gazete ve internet sayfalarında haber olarak yerini aldı.
Beşikdüzü Billboard afiş xx Beşikdüzü Billboard afiş (1)
İŞTE! YAYIMLANAN HABER METNİ ile GAZETE ve İNTERNET KUPÜRLERİ
Beşikdüzü’nde Yılbaşı öncesi asılan afişler ilçede yine gündeme oturdu. İlçenin çocukları duruma el koydu
– Beşikdüzü Belediyesi’nin başlattığı çöp atma saatlerine ve esnafların kaldırımları işgal etmelerinin son bulmaması üzerine ilçedeki çocuklar harekete geçti. Billboardlara astırdıkları iki farklı afişin birinde “Bol kazançlı yıl dileğiyle, Esnaf amca sizi çok seviyoruz. Kaldırımda yürümek istiyoruz.” Yazarken diğerinde; Temiz bir yıl dileğiyle. Çöpler mikrop saçıyor. Benim annem çöpümüzü saatinde atıyor. Temiz bir Beşikdüzü’nde yaşamak istiyoruz.” Diye yazdırdılar.
Çocukların başvurduğu bu ilginç uyarı yöntemi dün Beşikdüzü’nde günün konusu oldu. İlçede büyüklerin çöp atma saatlerine ve esnafların kaldırım işgallerine gerekli hassasiyeti göstermeyip, duyarsız kalmaları nedeniyle çocukların böyle anlamlı bir yöntem seçmeleri ebeveynleri biraz daha çevreye duyarlı hareket etmeye sevk edeceğe benziyor.

Karadeniz'in Sesi 2 medyatrabzon Taka-günebakış 61saat doğruhaber61 günebakış3

guncel61 trabzonhaber24 agasarhaberTaka

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. fatih dedi ki:

daha caydırıcılarını beklıyoruz cok guzel olmus