İHALE TARİHİ: 28 TEMMUZ 2015

Bu içerik 9 Temmuz 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

İHALE 3

Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi
  28 Temmuz 2015 Salı günü TOKİ tarafından ihale edilecek.

TOKİ, Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Haksahipliği Tespit Değerleme, Kentsel Tasarım, Mimari Proje, Modelleme, Fizibilite, Uzlaşma Görüşmeleri Hizmet ve Teknik Danışmanlık Alımı İşinin 28 Temmuz 2015 Salı günü Saat 11:30’da ihale tarihi olarak belirledi.
YENİ BİR KENTLEŞME
“Beşikdüzü’nde Yeni Bir Kentleşme” adına Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu’nun başlattığı projeye, 01 Ekim 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediye Meclisi’nde alınan kararla start verilmişti.
17 Ekim 2014 tarihinde ise, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla; Cumhuriyet ve Fatih Mahalleleri içerisinde kalan 21 Hektarlık Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanı Projesi olarak ilan edilmesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı sınırlarının 1:5000 ölçekli Nazım İmar Planına işlenmesi ve Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik olarak gerçekleştirilecek tespit, devir ve tescil, mutabakatlar, anlaşmalar ve protokoller tesisi, alım – satım, tasarruf kısıtlaması, tahliye ve yıkım, her türlü uygulamaları dahil tüm çalışmalar ile uygulamaların yapılması veya yaptırılmasına yönelik Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilerini, Beşikdüzü Belediyesi’ne devretmişti.

toki ihale