GEMİDE RAMAZAN EĞLENCELERİ BİR BAŞKA YAŞANIYOR

Bu içerik 25 Haziran 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_0025

HALK GEMİYİ ÇOK SEVDİ
İlçemize geldiği günden buyana halkımızın uğrak yeri haline getirdiği “Mavi Karadeniz” Gemisinde Ramazan eğlenceleri bir başka yaşanıyor. Özellikle iftar sonrası ailece gelen gruplar, canlı müzik eşliğinde çayını yudumlayarak, güzel saatler geçiriyor. Genci, yaşlısı her kesimden vatandaş gemiye gelerek bu farkındalığı yaşamak istiyor.
ÇOLOĞUN MEHMET’TEN MÜZİK ZİYAFETİ
Gece saat 01:00’e kadar hizmet verilen geminin önceki akşam konuğu Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçılarından Beşikdüzü’lü Çoloğun Mehmet’ti. Başkan Orhan Bıçakçıoğlu’nun da katıldığı müzik ziyafetinde halk doyasıya horon oynadı.

TAS_0026 TAS_0027 TAS_0028 TAS_0029 TAS_0030 TAS_0031 TAS_0033 TAS_0034 TAS_0036 TAS_0037