GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADIK / 19 EYLÜL 2018

Bu içerik 19 Eylül 2018 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA SAAT 10:00’DA DOĞU GÖZAÇAN KÜLTÜR PARKI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
İLÇEMİZ KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN VE BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, GARNİZON KOMUTANI JANDARMA ASTSUBAY KD.BÇVŞ. SERAL DOĞAN, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ORHAN AL GAZİLERİ TEMSİLEN CEMAL AKSOY İLE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HARUN DEMİRCİ KATILDI.
ARDINDAN,GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN PROGRAMDA BUGÜN SABAH ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BELEDİYE BAŞKANIMIZ ORHAN BIÇAKÇIOĞLU TARAFINDAN KAHVALTI VERİLDİ.