FUTBOL SAHASININ YAPIMI SÜRÜYOR / 30 MAYIS 2017

Bu içerik 30 Mayıs 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

SENTETİK ÇİM YÜZEYLİ 1000 SEYİRCİ KAPASİTELİ PORTATİF TRİBÜNLÜ FUTBOL SAHASININ YAPIMI YÜKLENİCİ FİRMA TARAFINDAN SÜRÜYOR.

PROFESYONEL FUTBOL OYNANACAK EBATLARA SAHİP OLACAK YENİ STADIN 6 AY İÇİNDE TAMAMLANARAK, YENİ FUTBOL SEZONUNA YETİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR.

YENİ STAT, ZEMİNİ DOLGU YAPILARAK, 50 CM KADAR YÜKSELTİLECEK. TRİBÜN ALTLARINDA 6 ADET SOYUNMA VE İDARİ ODALARI OLACAK. IŞIKLANDIRMA VE Wİ-Fİ GİBİ BİRÇOK YENİLİĞİN OLACAĞI STADIN ÇEVRESİ DUVAR ÖRÜLEREK, TEL ÖRGÜ ÇEKİLECEK.