FATİH OĞUZHAN AĞAÇLI’DA TOPRAĞA VERİLDİ / 22.09.2016

Bu içerik 23 Eylül 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

tas_0840

tas_0843

21 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ YAŞADIĞIMIZ SEL FELAKETİNDE HAYATLARINI KAYBEDENLERDEN AĞAÇLI MAHALLESİ’NDEN FATİH OĞUZHAN İÇİN BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP ESKİ CAMİ CAMİ ARKASINDAKİ PARKTA CENAZE NAMAZI KILINDI.

CENAZE NAMAZINA; İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, BAŞBAKAN YARDIMCISI NURETTİN CANİKLİ, TRABZON VALİSİ YÜCEL YAVUZ, TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE  BAŞKANI ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU, BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHANBIÇAKÇIOĞLU, ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET METİN GENÇ, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİ AYŞE SULA KÖSEOĞLU, SALİH CORA, MUHAMMET BALTA  VE ADNAN GÜNNAR KATILDILAR.

SEL FELAKETİNDE AYRICA, DOLANLI MAHALLESİ’NDEN GÜLZADE DÜBÜŞ’TE ÖĞLE NAMAZININ MÜTEAKİP KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLDİ.

ARDIÇATAK MAHALLESİ’NDEN ARDIÇATAK MAHALLE MUHTARI MUHAMMET ANGIN’IN EŞİ GÜLTEN ANGIN İSE 23 EYLÜL GÜNÜ ARDIÇATAK MAHALLESİ’NDE ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLECEK.

HAYATLARINI KAYBEDEN 3 VATANDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLELERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

tas_0844

tas_0845