DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu içerik 12 Ağustos 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_2897 TAS_2907 TAS_2908 TAS_2910

Abdullah Hasip Ataman Caddesi (Eski Fiskobirlik Cad.) üzerinde yağmur suyu drenaj hatlarının yetersiz oluşu nedeniyle meydana gelen birikmeler ile binaların bodrum ve giriş katlarında su basması yanı sıra balcık oluşmasını bertaraf etmek için riskli sorunlu hatların değişimi  süratle devam ediyor.

98 metre 800′lük, 252 metre 500′lük ve 98 metre 400′lük Koruge boruların yağmur drenaj hattına döşenmesi ve diğer tüm çalışmaların bitirilmesiyle birlikte özellikle esnafların her yağmur yağdığında işyerlerine su baskını olacağı endişesi sona ermiş olacak.