DEVAM EDEN HİZMETLER GÜNLÜĞÜ – 06 EKİM 2015 / SALI

Bu içerik 6 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

KANALİZASYONDAN SONRA DRENAJ HATTI YAPILIYOR

TAS_2300 TAS_2301

FATİH MAHALLESİ CİHAN VE DOLUNAY SOKAK’TA YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI  TÜMEN DERESİNE BAĞLANIYOR

CİHAN VE DOLUNAY SOKAK’TA DAHA ÖNCE BELEDİYEMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN KANALİZASYON ÇALIŞMALARINDA 15 YILDIR DERE YATAĞINA AKAN SİSTEM MEVCUT KANALİZASYON HATTINA BAĞLANMIŞTI.

TAS_2302

DAĞLICA-KOZLUCA-İSKENDERLİ YOLU BETONLA BULUŞUYOR

IMG_0465

DAĞLICA-KOZLUCA VE İSKENDERLİ ARASINDAKİ 4300 METRELİK STABİLİZE YOLDA YAPILAN İYİLEŞTİRMENİN ARDINDAN BAŞLATILAN BETONLAMA DEVAM EDİYOR.
İSKENDERLİ’DE İKAMET EDEN VATANDAŞLARIMIZIN BEŞİKDÜZÜ’NE ULAŞIMININ DAHA RAHAT VE KONFORLU OLMASI AMACIYLA ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEKTİR.

OSB GİRİŞ YOLU YAMACI TIRAŞLAMA

TAS_2313 TAS_2312 TAS_2311

BEŞİKDAĞ MAHALLESİ – ÇAVUŞLU MEVKİİ BETONLAMA

TAS_2304 TAS_2305

BEŞİKDAĞ MAHALLESİ SALTA KÜME EVLERİ YOLUNUN BETONLANMASININ ARDINDAN YOLUN ÇAVUŞLU MEVKİİ BAĞLANTISINDA BAŞLAYAN BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TAS_2306

ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ

TAS_2180

“ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ”NİN İÇ MEKANLARINDA HAVALANDIRMA, PENCERE, KALEBODUR VE BENZERİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDERKEN, BİR TARAFTANDA DIŞ KAPLAMA ÖNCESİ ALT YAPI HAZIRLIĞI SÜRDÜRÜLÜYOR

MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

İLÇEMİZDE 9 AYRI NOKTAYA KURULACAK, GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA KAMERALARIN MONTE EDİLECEĞİ DİREK YERLERİ BETONLANMIŞTI. BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE DİREKLER BELİRLENEN NOKTALARA DİKİLECEK.

BELEDİYE ŞANTİYESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI

28 (3)

DERE ISLAH ÇALIŞMALARI

TAS_2314

NEFSİŞARLI VE DEĞİRMENDERE’DE SEL TAŞKINLARINI ÖNLEMEK AMACIYLA YAPILAN ISLAH ÇALIŞMALARINDA KANAL İNŞAATLARI DEVAM EDERKEN, AĞASAR DERESİNİN ESKİ VE YENİ SAHİL YOLU ARASINDA KALAN HER İKİ TARAFINA ÖRÜLEN İSTİNAT DUVARLARI BİTİRİLDİ.

Site Ayırıcı

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE ARA VERİLEN ÇALIŞMALARIMIZ:

• DOLANLI MAHALLESİ BETONLAMA
  • ADACIK’TA İMAR YOLLARI AÇILMASI