DEVAM EDEN HİZMETLER GÜNLÜĞÜ – 05 EKİM 2015 / PAZARTESİ

Bu içerik 5 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_2216 TAS_2217

KANALİZASYONDAN SONRA DRENAJ HATTI YAPILIYOR

FATİH MAHALLESİ CİHAN VE DOLUNAY SOKAK’TA YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI  TÜMEN DERESİNE BAĞLANIYOR

CİHAN VE DOLUNAY SOKAK’TA DAHA ÖNCE BELEDİYEMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN KANALİZASYON ÇALIŞMALARINDA 15 YILDIR DERE YATAĞINA AKAN SİSTEM MEVCUT KANALİZASYON HATTINA BAĞLANMIŞTI.

TAS_2218 TAS_2214 TAS_2215

ÇAVUŞLU MEVKİİ BETONLANIYOR

TAS_2275

BEŞİKDAĞ MAHALLESİ SALTA KÜME EVLERİ YOLUNUN BETONLANMASININ ARDINDAN YOLUN ÇAVUŞLU MEVKİİ BAĞLANTISINDA BAŞLAYAN BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TAS_2277 TAS_2274

DERE ISLAH ÇALIŞMALARI

TAS_2273

NEFSİŞARLI, AĞASAR VE DEĞİRMENDERE’DE SEL TAŞKINLARINI ÖNLEMEK AMACIYLA YAPILAN ISLAH ÇALIŞMALARINDA KANAL İNŞAATLARI DEVAM EDİYOR

TAS_2272

BELEDİYE ŞANTİYESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI

TAS_2198

ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ

TAS_2180

“ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ”NİN İÇ MEKANLARINDA HAVALANDIRMA, PENCERE, KALEBODUR VE BENZERİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDERKEN, DIŞ KAPLAMA ÖNCESİ ALT YAPI HAZIRLIĞI SÜRDÜRÜLÜYOR.

MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

İLÇEMİZDE 9 AYRI NOKTAYA KURULACAK, GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA KAMERALARIN MONTE EDİLECEĞİ DİREK YERLERİ BETONLANMIŞTI. BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE DİREKLER BELİRLENEN NOKTALARA DİKİLECEK.

Site Ayırıcı

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE ARA VERİLEN ÇALIŞMALARIMIZ:

• DOLANLI MAHALLESİ BETONLAMA
  • OSB GİRİŞ YOLU YAMACI TIRAŞLAMA