DEVAM EDEN HİZMETLER GÜNLÜĞÜ – 03 EKİM 2015 / CUMARTESİ

Bu içerik 3 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

DAĞLICA-KOZLUCA-İSKENDERLİ YOLU BETONLA BULUŞUYOR

232 20151003040744

DAĞLICA-KOZLUCA VE İSKENDERLİ ARASINDAKİ 4300 METRELİK STABİLİZE YOLDA YAPILAN İYİLEŞTİRMENİN ARDINDAN BAŞLATILAN BETONLANMA 2.GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR.
İSKENDERLİ’DE İKAMET EDEN VATANDAŞLARIMIZIN BEŞİKDÜZÜ’NE ULAŞIMININ DAHA RAHAT VE KONFORLU OLMASI AMACIYLA ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEKTİR.

KANALİZASYONDAN SONRA DRENAJ HATTI YAPILIYOR

FATİH MAHALLESİ CİHAN VE DOLUNAY SOKAK’TA YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI  TÜMEN DERESİNE BAĞLANIYOR

CİHAN VE DOLUNAY SOKAK’TA DAHA ÖNCE BELEDİYEMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN KANALİZASYON ÇALIŞMALARINDA 15 YILDIR DERE YATAĞINA AKAN SİSTEM MEVCUT KANALİZASYON HATTINA BAĞLANMIŞTI.

TAS_2146

GH

ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ

TAS_2177 TAS_2179

“ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ”NİN İÇ MEKANLARINDA HAVALANDIRMA, PENCERE, KALEBODUR VE BENZERİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDERKEN, BİR TARAFTANDA DIŞ KAPLAMA ÖNCESİ ALT YAPI HAZIRLIĞI SÜRDÜRÜLÜYOR

TAS_2180 TAS_2182

MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

İLÇEMİZDE 9 AYRI NOKTAYA KURULACAK, GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA KAMERALARIN MONTE EDİLECEĞİ DİREK YERLERİ BETONLANMIŞTI. BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE DİREKLER BELİRLENEN NOKTALARA DİKİLECEK.

BELEDİYE ŞANTİYESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI

TAS_2194 TAS_2193

ÇALIŞMALARIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ BİTTİĞİ BELEDİYE ŞANTİYE BİNASI DAHA MODERN YAPISIYLA HALKIMIZA HİZMET VERECEK

TAS_2195