DEVAM EDEN HİZMETLER GÜNLÜĞÜ – 02 EKİM 2015 / CUMA

Bu içerik 2 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

DAĞLICA-KOZLUCA-İSKENDERLİ YOLU BETONLA BULUŞUYOR

DC (1) DC (2)

DAĞLICA-KOZLUCA VE İSKENDERLİ ARASINDAKİ 4300 METRELİK STABİLİZE YOLDA YAPILAN İYİLEŞTİRMENİN ARDINDAN BAŞLATILAN BETONLANMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.
İSKENDERLİ’DE İKAMET EDEN VATANDAŞLARIMIZIN BEŞİKDÜZÜ’NE ULAŞIMININ DAHA RAHAT VE KONFORLU OLMASI AMACIYLA ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEKTİR.

DC (3) DC (4)

ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ

TAS_2130

“ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ”NİN İÇ MEKANLARINDA HAVALANDIRMA, PENCERE, KALEBODUR VE BENZERİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDERKEN, DIŞ KAPLAMA ÖNCESİ ALT YAPI HAZIRLIĞI SÜRDÜRÜLÜYOR.

MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

İLÇEMİZDE 9 AYRI NOKTAYA KURULACAK, GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA KAMERALARIN MONTE EDİLECEĞİ DİREK YERLERİ BETONLANMIŞTI. BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE DİREKLER BELİRLENEN NOKTALARA DİKİLECEK.

BELEDİYE ŞANTİYESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI

28 (3)

DERE ISLAH ÇALIŞMALARI

TAS_2135 TAS_2134 TAS_2133