DEVAM EDEN HİZMETLER GÜNLÜĞÜ – 01 EKİM 2015 / PERŞEMBE

Bu içerik 1 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

SALTA KÜME EVLERİ YOLU BETONLANIYOR

TAS_2120 TAS_2121 TAS_2118

BEŞİKDAĞ MAHALLESİ TOKİ KONUTLARI YOL AYRIMINDAN BAŞLAYAN 2,5 KİLOMETRELİK SALTA KÜME EVLERİ YOLUNDA DÜN BAŞLAYAN BETONLAMA ÇALIŞMALARINA BUGÜN DE DEVAM EDİLDİ.

TAS_2119

DOLANLI MAHALLESİ’NDE BETONLAMA

TAS_2124

TAS_2126

DOLANLI MAHALLESİ’NDE BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TAS_2128 TAS_2129

OSB GİRİŞ YOLU YAMACI TIRAŞLANIYOR

TAS_2122

BEŞİKDÜZÜ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ GİRİŞİNDE ARAÇLARIN ZORLANARAK ÇIKTIĞI RAMPANIN SOL YAMACINDA BELEDİYEMİZCE BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR DEVAM EDERKEN YAMACIN BÜYÜK BÖLÜMÜ TIRAŞLANDI.

TAS_2123

ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ

TAS_2130

“ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ”NİN İÇ MEKANLARINDA HAVALANDIRMA, PENCERE, KALEBODUR VE BENZERİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDERKEN, DIŞ KAPLAMA ÖNCESİ ALT YAPI HAZIRLIĞI SÜRDÜRÜLÜYOR.

TAS_2131

MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

İLÇEMİZDE 9 AYRI NOKTAYA KURULACAK, GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA KAMERALARIN MONTE EDİLECEĞİ DİREK YERLERİ BETONLANMIŞTI. KISA SÜRE İÇİNDE DİREKLER BELİRLENEN NOKTALARA DİKİLECEK.

BELEDİYE ŞANTİYESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI

28 (3)